Ideální dovolená: Za tři hodiny na palubě jachty!

Chcete prožít dovolenou svých snů a neztrácet přitom čas zdlouhavým cestováním? S radostí vám připravíme skutečně bezstarostný a luxusní zážitek, o jehož organizační stránku se postará od začátku do konce jen náš tým.

Tým Umbrella Yacht   |   30. 7. 2024

S naším komplexním balíčkem budete mít vy i vaši blízcí jen jedinou starost – dosyta si užít každý okamžik své vytoužené dovolené. O vše ostatní se postaráme my.  A jak by taková „bezstarostná dovolená“ mohla vypadat?

 

1. krok: Limuzínou na letiště

Aby vaše dovolená byla opravdu komfortní, postaráme se o vás doslova od první vteřiny. Přímo u vašich dveří (nebo na jiném vámi zvoleném místě) vás vyzvedne náš exkluzivní Mercedes-Benz S-Class, nebo podobný luxusní vůz vyšší třídy, který pasažérům nabízí maximální komfort a stylovou jízdu. Náš profesionální řidič se postará o vaše pohodlí a bezpečnost, a tak můžete začít relaxovat už během krátké a pohodlné jízdy na letiště.

 

2. krok: Let private jetem

Po příjezdu na letiště vás osobně uvítáme a nasměrujeme vás do luxusního letadla Cesna Citation CJ3. Tento špičkový stroj pojme až 8 osob plus posádku. Díky prioritnímu odbavování ušetříte drahocenný čas a zkrátíte dobu, která vás dělí od vysněného vstupu na palubu jachty. A zatímco si budete užívat klidný let do Splitu, o vaše pohodlí i občerstvení se postará naše posádka.

Let do Splitu ze střední Evropy netrvá déle než 90 minut. Po přistání na letišti ve Splitu vás okamžitě vyzvedne náš řidič v luxusním Mercedes-Benz V-Class a dopraví vás do maríny k vaší rezervované jachtě One & Only.

alt_text_here

 

3. krok: V marině za 15 minut

Marina Baotić v Segetu Donji, v níž kotví naše lodě, je od splitského letiště vzdálená pouhých 15 minut. Cestou si můžete vychutnávat příjemný mořský vánek, který v sobě ponese všechny přísliby plánované dovolené. Po příjezdu do mariny vás přivítá náš příjemný personál a uvede vás na palubu  luxusní jachty Absolute Navetta 68 – One & Only.

 

4. krok: Dovolená může začít!

Na palubě One & Only vám bude k dispozici zkušený kapitán Tomislav Androić a profesionální hosteska, kteří se postarají o vaše pohodlí a zajistí, že váš příjezd proběhne v poklidu a velmi pohodové atmosféře. Při vstupu na loď na vás také čeká uvítací drink, po němž můžete okamžitě začít relaxovat a užívat si nádherné okolí. Vaše dovolená může začít!

 

Plán vaší cesty připravujeme vždy tak, aby od chvíle, kdy vyrazíte z domova, do okamžiku, kdy vás posádka přivítá na palubě jachty, neuběhly víc než 3 hodiny. Naší cílem je co nejvíc maximalizovat čas, který patří vaší dovolené. Jakmile vstoupíte na palubu One & Only, čekají na vás už jen krásné dny strávené v tyrkysově modrých zátokách i na malebných ostrovech, během kterých si můžete užívat nezapomenutelné zážitky se svými blízkými, daleko od shonu všedních dnů.

alt_text_here

 

Pohodlný návrat domů

Až vaše dovolená skončí, postaráme se opět o celou logistiku – vyzvedneme vás na lodi, odvezeme na letiště, postaráme se o váš komfort na palubě soukromého letadla a nakonec vás bezpečně dovezeme domů luxusním vozem. Naším cílem totiž je poskytnout vám zcela bezstarostný, luxusní a velmi pohodový zážitek po celou dobu vaší dovolené!

Foto: Shutterstock.com a archiv Umbrella Yacht

 

Máte zájem o podobný typ dovolené? Napište nám!

Přečíst více článků