4 důvody, proč si pronajmout jachtu i s posádkou

Kdo jednou zažil dovolenou na lodi, potvrdí, že jde opravdu o mimořádný zážitek. Překrásné ostrovy, kouzelné zátoky s písčitými plážemi, koupání v průzračných lagunách a k tomu naprosté soukromí na luxusní jachtě. Takový prožitek vám žádná jiná dovolená nenabídne!

Tým Umbrella Yacht   |   17. 9. 2018

Plavba na lodi s sebou ale samozřejmě přináší i nějakou tu práci. Musíte navigovat, stresovat se kotvením, sledovat zásoby vody a paliva, vařit, uklízet… To vše k životu na lodi neodmyslitelně patří.

A tak jsou často i opravdu vášniví námořníci nadšení, když za ně během dovolené tuhle dřinu dělá někdo jiný – profesionální posádka! My vám dnes přinášíme 4 důvody, proč přenechat starosti o loď kapitánovi a jeho lidem, a užít si týden plný relaxace a zábavy.

 

1. Servis jako v pětihvězdičkovém hotelu

Kapitán, případně hosteska či další personál, se postarají o veškeré papírování spojené s lodí, zajistí tankování vody, plynu i paliva. Vyberou kotviště, pomůžou vám vyložit kajaky a paddleboardy na vodu a v pravý čas se promění ve vaše osobní kuchaře. Až si vychutnáte snídani, můžete se vrátit do svých čistě uklizených kajut. Zatímco vy se budete koupat na krásné pláži, posádka doplní led a naveze na loď vaše oblíbené nápoje. Zkrátka a dobře – posádka se postará o každý myslitelný detail, což znamená, že vy se nemusíte starat vůbec o nic. Kromě zábavy!

dovolená na lodi

Dostali jste chuť na drink? Žádný problém!

 

2. Ten nejlepší průvodce

Profesionální kapitán je zároveň skvělým průvodcem, který dokonale zná svůj „revír“. Přesně ví, která zátoka nebo ostrůvek stojí za návštěvu, na které pláži vás nebude nikdo rušit. Poradí, kde se dobře rybaří nebo šnorchluje, a s jistotou vás dopraví do nejlepší restaurace široko daleko. S takovým průvodcem za zády si můžete dovolit přizpůsobovat svou dovolenou tomu, na co máte zrovna náladu – probudili jste se s přáním vyrazit si na dobrodružný výlet, nebo naopak chcete strávit den poleháváním a popíjením koktejlů na pláži? Stačí se zmínit, a kapitán vás doveze na to správné místo.

dovolená na lodi

Posádku tvoří profíci, kteří dokonale znají svůj „revír“

 

3. Menu přesně podle chuti

Obzvlášť pokud patříte mezi foodies, potěší vás, že na vaší jachtě bude celý týden úřadovat špičkový šéfkuchař, který vám připraví jakoukoli lahůdku, na kterou dostanete chuť. Zatímco vy se budete kochat pohledem na hvězdnou oblohu zrcadlící se v moři, před vámi se budou střídat delikatesy hodné těch nejlepších restaurací. A navíc – kromě snídaně, obědu a večeře budete mít zajištěný i celodenní přísun svých oblíbených drinků!

dovolená na lodi

Osobní šéfkuchař nebo šéfkuchařka? K nezaplacení!

 

4. Čas jen pro vaše nejbližší

Dovolená je pro mnoho lidí jediný čas v roce, kdy se mohou plně věnovat svým nejbližším. Tak proč tento drahocenný čas dělit mezi chvíle strávené s rodinou a momenty, kdy se musíte starat o loď nebo večeři? Díky profesionální posádce vás místo starostí čekají zážitky z nejkrásnějších destinací světa, na které budete s rodinou vzpomínat ještě dlouho poté, co svou jachtu zanecháte v přístavu.

dovolená na lodi

Na společně strávené chvíle budete dlouho vzpomínat

 

Foto: Moorings a archiv Umbrella Yacht

Chcete s námi vyrazit na loď? Napište nám!

Přečíst více článků