Luxusní dovolená? Za 2,5 hodiny můžete být na palubě jachty!

Bezpečí a soukromí se staly novými proměnnými, které letos vstupují do plánování dovolených. Pokud hledáte skutečně luxusní, ale přitom bezpečnou dovolenou, doporučujeme vám plavbu na jachtě! Na špičkově vybavených lodích vás čeká nejen dokonalý servis, ale také program ušitý přesně na míru vám a vašim hostům.

Tým Umbrella Yacht   |   10. 6. 2021

Jednou z nejkrásnějších evropských destinací, které vám můžeme doporučit, jsou chorvatské ostrovy. Ne náhodou na Jadran každoročně míří stovky soukromých jachet, včetně například 162 metrů dlouhé jachty Eclipse Romana Abramoviče, která je každoročně k vidění například v zátoce Sobra na ostrově Mljet. Chorvatské vody totiž nabízejí více než 1000 ostrůvků, z nichž velká část je téměř opuštěná a na mnohé se nedostanete jinak než lodí, krásné moře a vyhlášené restaurace a kluby.

alt_text_here

Luxus na palubě jachty Sunreef 70 Power

 

Jak se na loď dostanu?

Plavbu po Jadranu (ale nejen po něm!) pro vás rádi zorganizujeme od A do Z tak, abyste se mohli soustředit výhradně na odpočinek a zábavu. Pokud se rozhodnete pro leteckou dopravu běžnou linkou, můžeme pro vás zajistit letenky i privátní odvoz z letiště do maríny minibusem, minivanem anebo třeba luxusním autobusem z kategorie business class. Přijet samozřejmě můžete také autem (o parking se postaráme), případně využít dopravu private jetem. Cena za zpáteční let pro 6 až 7 osob se pohybuje okolo 250 až 350 tisíců korun (záleží na délce pobytu). Díky dopravě door to door tak můžete být za 2,5 hodiny z centra Prahy až na palubě lodi!

alt_text_here

Za pár hodin od odletu už si můžete vychutnávat drink na palubě jachty Azimut 80

 

Co nabízí luxusní jachta?

Ať už se rozhodnete trávit dovolenou s rodinou nebo se skupinou přátel, pro maximální pohodlí a soukromí doporučujeme pronájem katamaránů nad 45 stop délky. Tento typ lodě je dostatečně prostorný, aby na něm každý člen skupiny měl dostatek soukromí, a nabízí také spoustu prostoru pro společné aktivity. Největší luxus a také rychlost (tento parametr je důležitý, pokud toho během své dovolené chcete vidět co nejvíce) poskytují katamarány motorové, které jsou ale také nejdražší. Příznivcům adrenalinu a sportovní plavby pak doporučujeme velké, 55 stop dlouhé plachetnice.

alt_text_here

Katamarány Lagoon patří k nejoblíbenějším na světě

 

Co se týče konkrétní lodě, rádi vám pomůžeme s jejím výběrem. Můžeme vám nabídnout jachty s vířivkou na palubě, stejně jako lodě s velkými skluzavkami a dalším vybavením pro děti. Vždy záleží na vašich přáních a zájmech konkrétních hostů. Během plavby se můžete věnovat vodním sportům (na palubách našich lodí najdete například paddleboardy, vodní wake, kruhy na tahání, přídavné vodometné čluny…), šnorchlovat a potápět se, rybařit, procházet se po ostrovech nebo například poznávat vyhlášené noční kluby. 

alt_text_here

Na jachtě budete mít maximální soukromí

 

Kdo se o vás postará?

V případě luxusních jachet je nadstandardní nejen jejich vybavení (teakové dřevo, špičková elektronika), ale především servis, který na vás na palubě čeká. O vaše pohodlí se bude starat profesionální, minimálně dvoučlenná posádka. Jejím úkolem je zajistit nejen chod lodě, samotnou plavbu a úklid, ale postarají se také o stravování a občerstvení po celou dobu vaší dovolené.

Ještě před vyplutím vyplňují hosté takzvaný preferenční list, v němž specifikují své preference ohledně jídla a pití, vyberou si například, jaké druhy mas či ryb mají rádi, jaké mají diety, oblíbené ovoce či zda například plánují během plavby nějakou společnou oslavu. Posádka tak bude už před vyplutím na váš příjezd perfektně připravena a vy si ušetříte dotazy na skladbu jídelníčku, které by vás jinak po příjezdu čekaly.  

Členové posádky mají na lodích své oddělené kajuty, takže během plavby nebudou nijak rušit vaše soukromí.

alt_text_here

O vaše pohodlí na palubě Sunreefu 80 se postará profesionální posádka

 

Kdo mi poradí s programem?

Konkrétní trasu plavby i itinerář vám rádi doporučíme právě podle vašich oblíbených aktivit a míry soukromí, kterou preferujete. Můžeme pro vás připravit také tematické plavby, pokud vás zajímají například historické památky, nebo naopak vyhlášené pláže či kluby. Naši kapitáni jsou navíc zkušení námořníci, takže přesně vědí, ve které zátoce bude v danou dobu nejméně lidí a vy tak budete mít pláž jen pro sebe, nebo na kterém ostrově najdete vyhlášené restaurace i nejlepší trasy pro procházku po pevnině.

Například pokud se rozhodnete pro plavbu kolem ostrova Hvar, jednu úžasnou a útulnou restauraci jen s několika stoly a perfektním servisem najdete hned vedle města Hvar v zátoce Vela Garška. Po předchozí rezervaci vám tu podrží místo na loď v mooringu jen kousek od restaurace v malé zátoce pro maximálně 6 lodí. A pokud si přivstanete a budete mít štěstí, uvidíte také jeleny, kteří se každé ráno a večer přicházejí pást přímo k restauraci, případně jsou vidět jen kousek od lodí na skalnatých březích.

A pokud byste si nechtěli pronajmout celou loď (například proto, že vyrážíte na dovolenou jen v páru), můžeme vám nabídnout luxusní kabinový charter. V takovém případě si pronajímáte jen kabinu na luxusních motorových jachtách pro 36 osob, na kterých kromě perfektního servisu a skvělého programu potkáte i spoustu nových přátel.

alt_text_here

Kabinový charter je další skvělou možností, jak si užít dovolenou na moři

Foto: Archiv Umbrella Yacht

 

Chcete prožít dovolenou na luxusní jachtě? Napište nám!

Přečíst více článků