Umbrella Victoria: Prohlédněte si ji pořádně zblízka!

Uvažujete o tom, že byste se letos vydali do chorvatských vod na palubě naší luxusní jachty Umbrella Victoria? Pak se s touto kráskou určitě rádi lépe seznámíte prostřednictvím video prohlídky. A nezapomeňte, že při závazné rezervaci do konce února stále platí sleva 5 % na pronájem lodi, a navíc od nás dostanete jako pozornost bednu šampaňského!

Tým Umbrella Yacht   |   21. 2. 2019

Umbrella Victoria kotví v marině Baotić v Seget Donji, vzdálené dvacet minut od letiště ve Splitu, a vydat se s ní můžete do kterékoli části chorvatského pobřeží. Na palubě vás přitom čeká nebývalý komfort. Tento moderní motorový katamarán z dílny společnosti Fountaine-Pajot má to nejlepší vybavení, od interiéru z teakového dřeva až po veškeré elektrospotřebiče. 

Ne náhodou byla jachta MY 44, jak zní typové označení naší Victorie, loni vyhlášena vítězkou hned několika prestižních soutěží. Nejprve si připsala prvenství v klání Asia Boating Awards. Vzápětí si odnesla ocenění Motor Boat Award 2018 pro nejlepší motorovou jachtu, které uděluje prestižní časopis Motorboat & Yachting Magazine. A nakonec své vítězné tažení završila titulem Evropská motorová loď roku, který získala na veletrhu lodí v Düsseldorfu.

Ostatně, jak si designéři společnosti Fountaine Pajot poradili s interiérem i exteriérem téhle elegantní jachty, vám ve video prohlídce ukáže náš chorvatský kolega Hrvoje.

Umbrella Victoria

S jachtou Umbrella Victoria můžete vyrazit do chorvatských vod

                           

Nejoblíbenější místo? Flybridge!

Umbrella Victoria nabízí ubytování pro 6 lidí ve třech prostorných kajutách, které jsou vybaveny pohodlnými dvoulůžkovými postelemi s úložným prostorem, stolkem i posezením tak, aby vám tu nic nechybělo a cítili jste se jako doma. Největší kajuta, majitelská, nabízí komfort srovnatelný s pokojem v pětihvězdičkovém hotelu. Každá kajuta má samozřejmě k dispozici vlastní koupelnu, TV a wifi připojení, u vchodu do majitelské kajuty je k dispozici i pračka.

Na kajuty navazuje prosvětlený salon s kuchyňkou a rozkládacím jídelním stolem. Kuchyň je plně vybavena pro přípravu všech jídel, na jaké při cestě dostanete chuť – samozřejmostí je lednice, sporák, mikrovlnná trouba, myčka, a dokonce i vinotéka. Celá loď je plně klimatizovaná a má i podvodní podsvícení.

Jednoznačně nejoblíbenějším místem na lodi je ale flybridge, horní paluba, kde je k dispozici opravdu velkorysá relaxační zóna. Kromě sedaček tu najdete i gril s lednicí, abyste si mohli vychutnávat grilované lahůdky i chlazené nápoje, kdykoli si vzpomenete. Pokud během dovolené rádi chytáte bronz, oceníte pohodlné matrace na přídi lodi. A až se budete chtít zchladit, stačí se přesunout na hydraulickou koupací platformu na zádi lodi a skočit šipku do moře! K dispozici budete mít i přídavný člun Williams, vodní wake, stand up paddleboardy, kruh na tahání a další vodní hračky pro děti i dospělé, na vyžádání a za poplatek je možné doplnit i seabob.

Umbrella Victoria

Vychutnejte si pohodlí, které nabízí luxusní jachta

 

Starosti s plavbou? Nechte je kapitánovi

Jachtu Umbrella Victoria pronajímáme s profesionálním kapitánem, který se postará o všechny detaily spojené s cestou. Vy se tak můžete plně soustředit na to, abyste si svou dovolenou užili na maximum. Na přání vám může být k dispozici i hosteska. Pro kapitána i hostesku je na lodi separátní kajuta, takže se nemusíte bát, že by rušili vaše soukromí.

Umbrella Victoria ohromuje i technickými parametry. Zásobníky na vodu a palivo jsou tak rozměrné, že se za celý týden nemusíte zdržovat zajížděním do přístavů a jejich doplňováním. Loď je navíc velmi úsporná. V porovnání s ostatními jachtami se na ní při rychlosti 8 až 9 uzlů v hodině můžete plavit za podobné náklady, jako kdybyste si vyrazili na plachetnici! A dokonce i při rychlosti 15 až 18 uzlů v hodině je spotřeba paliva výrazně příznivější než u běžných jednotrupových motorových jachet. Podrobné informace o termínech a cenách najdete na našich webových stránkách.

A pokud stále váháte, kam vyrazit, pročtěte si naše starší články Jachta Umbrella Victoria: Dopřejte si nezapomenutelnou dovolenou! a Dovolená na luxusní jachtě? Dáme vám k ní bednu šampaňského! Najdete v nich spoustu tipů na ostrovy, městečka i zátoky, které podle nás patří k tomu nejkrásnějšímu, co můžete v Chorvatsku vidět!

Zlatni Rat

Okolí pláže Zlatni Rat patří k nejkrásnějším částem pobřeží

Foto: Archiv Umbrella Yacht

 

Chcete si pronajmout jachtu Umbrella Victoria? Napište nám!

Přečíst více článků